orijin

Merhaba kendim. 300 Spartalı'ya seslenir gibi bir başlangıç yapmak isterdim, ama ne yazık ki burada şimdilik yalnızca ben varım.Neyse yine de olur ya google search'ten birileri düşer buralara onlara da merhaba..
Bu ne? diyecekseniz anlatayım..Blogu tamamen kendi kendimi motive amaçlı açtım.Sizzz beyaz türkler nasıl diyorsunuz self-motiveyşın olayı yani.
11 ay önce doğum yaptım.Hamileliğimin ilk aylarında tatile gittiğimizden hemen kilo almaya başladım.Bi on kilo ilk altı ayda aldım zaten.Yapı olarak kilo almaya meyilli biriyim maalesef.İki gün yesem bir kilo ekleniyor tartıya.Kilo konusunda takıntılı biri olduğumdan etrafıma soruyordum ne yedin?kaç kilo aldın?Bu araştırmalarımın sonucunda normal olan insanlar en fazla 15 kilo almıştı.ben de iyi dedim ben de herhalde 15 alırım en fazla".Son sözlerimdi"
Doğuma giderken moralim bozulmasın diye tartılmamıştım.O kadar kocamandım yani.Doğumdan iki hafta önce 92 kiloydum.Şişti ödemdi suydu seldi derken hadi düz hesap 95 en fazla.Yoo dostum yooo 100 kesinlikle değildir bunu kabullenemem.25 kilo alarak normal bir insanın dışında ne büyük bi camış olduğumu kendi kendime kanıtladım.Afferim!
Aman neyse işte yedim yedim kocaman oldum sonuçta.Allahtan boyum uzun da çok yuvarlanmadım.170 boyum canlar.Doğumdan bi hafta sonra 85 kiloydum.Kırkım çıkana kadar diyet yapamadım.Gelen giden çok oldu,pasta börek bol oldu.40 ım çıktı anamı yolladım evine sonra başladım diyeteeee.
Bu zamana kadar 12 kilo verdim.Yani şu an 73 kiloyum.Ama aylardır bu kilodayım.Ramazanda 71 oldum sonra gene aldım.Bu aralar işte 72-74 bandındayım.Her pazartesi diyete başlıyorum haftanın 3 günü spor yapıyorum.Perşembe günü motivasyon azalıyor ,cuma günü kaçamaklar ve haftasonu insanlıkdışı bir yemek yemekle geçiyorve kilo veremiyorum.En azından romalılar gibi daha çok yemek için. kusup kusup tekrar yemiyorum.Artık bu döngüye bir son verip nihai hedefim olan 60 kiloya erişmek istiyorum.
Her gün yediklerimi yazıcam.Beni takip edin etmeyin.Kilo verirsem yararlanılacak bi şey olur en azından.