previously on şişkoroman...

Selamlar herkese.
Bilmiyordunuz belki ama iki haftadır diyetten kopmuş kaşarlanmış bir diyetır olarak 69.4 kilodan 71 kiloya ulaştım.üzüldüm mü hayır.dukandan mıdır bilmem ama eskiden olsa iki haftada 3 kilo falan alabilirdim ben.Sadece 1.5 kilo almak beni sevindirdi.
Nitekim kestiğimiz öküze nispetçesine öküz gibi yedim.öhöm çok pardon ama amiyane tabiriyle aynen durum bu :)
Bayramdan önceki hafta grip olmuştum ve de dukandan artık o kadar sıkılmıştım ki bolcana kaçamak yapmıştım zati.
E bayram haftası Trabzonda kayınvalidelerdeydik.Şimdi orası köy yeri.Gelin başka kültürden başka memleketten.Yemesem kesin derler ki bizi beğenmiyor.Sittin sene yemedi beğenmedi olur.E zaten mecbur yicem.Dedim bari keyfini çıkartayım yahu.bi de senede bi kere gidiyoruz zaten.Ev ekmeğini,mis gibi ev tereyağını,ev yapımı incir reçelini nerde yicem ben?
Yedim gitti valla.
Yav keşke ben de bikini gibi hayat şekli yapsam şu beslenme işini.En ufak kaçamaktan sonuna kadar faydalanmayı bıraksam.İki ileri bi geri bıktım vallahi.
Kayınvalidemler de başka bişi bulamıyorlar boyumu posumu dillerine dolamışlar.sinir oluyorum.şimdi benim boyum 170.e bide 70 kiloluk cüssemle boylu ve posluyum.Onlar genetik 150 küsür falanlar.onlara dev gibi geliyorum :D Bana sürekli kocaman kadın diye takılıyorlar.Başka kadınlar hakkındaki dedikoduları hep kilo üstüne. Efendim komşugiller gelin almışlar mesela çok kilolu kalıplıymış napçaklarmış şimdi? vah vah..Düşman başına.
Bi misafirliğe gidiyosun direk baştan ayağa süzüp tartıyor seni kadınlar..kadınlar.. ah kadınlar kadınlar.o kadınlar da şişko yani.Herkes kendine baksa keşke.
Kilo derdim bi yana kızım da beni çıldırtıyor yav.Çok yaramaz.Köyde 5 torun aynı evdeydi bi evde.En büyüğü 3 yaşındaydı siz düşünün.kızım hepsini dövdü.Sürekli saldırdı onlara.Onları kollamaktan yoruldum yav.Vallahi çıldırıcam kızın yaramazlıklarından.İki yaş sendromunda resmen.

Neyse yeni hafta başlasın bakalım.Biraz gaza gelelim gelen bayram kiloları gitsin.
 


5 yorum:

fitiz dedi ki...

Yahu işte ekmek ve şekerli olanları azıcık kissak hic sorun olmayacak da biz yanlış yapıyoruz yauu ayrıca afiyet olsun :-)

Adsız dedi ki...

HÜLYA:
Sevgili Şişkoroman, yapmış olduğun bu güzel tatilin cilvesini en kısa zamanda atacağına eminim... Çok motive gördüm seni....

Adsız dedi ki...

Selvi boylu,al yazmaliymissin sen Büsra.170 e 70 Kilo cok fazla degil.Tabii 65-60 daha güzel olur o baska.Ama onuda basarisin eminim.
Normal günlere gecisle gelenler cabucak gider ,heleki bu motivasyonla..selamlar.Sule

Adsız dedi ki...

Ne oldu? Ses ,soluk ,yeni yazi yok?
Sule

Anadiyo dedi ki...

sevgili arkadaşlarım bu güzel dileklerinize layık olamadım geçtiğimiz iki hafta.motivasyonum çabuk düştü yaa.nasıl bi yol izliycemi kararlaştıramadım.

Yorum Gönder