#bikiniyleplankyapıyorum

Sevgili bikini şu kısacık ama bol koşturmacalı günlerden nasıl olup da spora vakit ayırabiliriz deyuu düşünmüş etmiş.Çok güzel bi program hazırlamış.Ben de hem çalışan hem çocuklu bir bağyan olarak bu dertten muzdarip olduğumdan hemen otlandım tabiki de.Detaylara http://bikiniprojesi.blogspot.com/2013/11/bikininin-plank-ile-imtihan.html dan ulaşabilirsiniz.

İşte takvim. Ben yarın başlicam bana ne.Bugün pazar ve ben tüm hücrelerimle tatil modundayım.Zaten de hastalıktan yeni çıktım.

5 yorum:

SKINNY dedi ki...

bende baslayacigim bu hareketlere en kisa zamanda. Sana da kolay gelsin canimcigim, zayif arkadasin kadar yemeliyiz bizde.

Adsız dedi ki...

Bende basladim. :)

Iki gündür iki ayri yerde okudum.Aksam yemegini 17:00 yiyin diye.Gerci daha öncedende biliyordum ama uygulamasi her Zaman mümkün olmuyor.
Zaten Bikinidende biliyoruz sonuclarini ama.....
basarisi yüksek ve kalici bir yöntem.makul bir sekilde aksami yiyeceksin,tabii karbonhidratsiz. Sonra yatana Kadar Su,sekersiz iceckler,caylar serbest.
En gec yeme süresini zamanla azaltin diyor okudugum yazidaki Doktor.
19:30 Dan ,19:00, 18:30,18:00,17:30 a
Teoride güzelde praktige gelince zorlasiyor.Ama genciligin ve sagligin anahtarida buymus.
Elimizden geldigince uygulamakta fayda var.
Aksam Sade corba icmek de arada olabilir ...
Yazmayi birakma yeni tüyolar ögrenirsen bizide bilgilendir emi? :)
Sule


Anadiyo dedi ki...

bitanecik yoldaşlarım,
bugün ikinci günümdü.20 sn olmasından ötürü hiç zorlanmadım.ama 300 sn zamanı gelip çattığında 300 sn gözümden yaş belimden ter gelir mi bilmem :)

bugünlerde anamlar yanımda diyet yapmıyorum.ammaaa dikkat ediyorum.bu haftayı kilo almadan geçsem diyorum. inşallah.

Terazi dedi ki...

Nasılsın? Plank nasıl gidiyor?

Anadiyo dedi ki...

teşekkürler ipek hanım :) valla diyet plank annemlerle birlikte yalan oldu :( napalım ayda alemde bi geliolar.hep birlikte yedik içtik :D pazartesi hastalanmassam inş oruca başlicam.

Yorum Gönder