lets do this

Haftanın ikinci en güzel gününden selam vermek istedim.Hayır kesinlikle yazmaya üşendiğimden  değil valla..:D
En güzel gün tabiki de cuma. Cumaları modum şöyle oluyor.

Hafta içi "eye of the tiger" eşliğinde bi gazla gidiyordu Pazartesi, salı metabolizma çayımı yaptım,proteinlerimi yedim.Salı, çarşamba 40 ar dakka yürüdüm.3 günde karnım indi kilom da indi.Derken perşembe günü sen ateşlen,hastalan,her yerim dökülüyor böyle.Yürüyecektim ne güzel yürüyemedim.Hiç bişi yapamadım,yiyemedim de.Neyse cuma günü ayaklandım.Mini mini birlerim için okula gittim.Bu sene gitmemezlik yapamam.Annemler geldiler cuma günü.Kilom 71 den 70 e düştü.Amma velakin annemler bi araba dolusu yiyecekle gelmişler :D
Meyveler,çerezler,lokumlar,kurabiyeler ve daha fazlası da var ama aklıma gelmedi şuan gidip mutfağa bakmaya da üşendim.
Bu hafta zor bir hafta olacak.Onca sevdiğim şey önümde.Napçam bilmiyorum.Okulda zümrem var hande.Benle aynı  boyda belki daha uzundur ben 170 im bu arada.O 56 kilo.Manken gibi kız deyim yerindeyse.Ondan tüyo kapmaya çalışıyorum çaktırmadan.Akşamları çoğu zaman çorbayla geçiştiriyormuş.Anacım boşa zayıf değil bu zayıflar.Yiyip yiyip zayıf kalmak diye bişi yok bence.
Hadi bakalım,mutlu bi pazar sonrası güzel bi hafta olsun inşallah.kilo almadan geçer inşallah sübaneke dinimiz amin.

2 yorum:

Mucize dedi ki...

Dün biz 3 aile yemeğe çıktık. Arkadaşlardan biri cok zayif 36 beden bol geliyor , baktim dun yedigi yemege çocuk porsiyonu kadar yedi, ustelik oructuda. Ben ve benim kadar olmasada toplu olan arkadas tam porsiyonu goturduk. Gercekten porsiyonlarimiz herseyi gösteriyor.

Anadiyo dedi ki...

aynen yaa..bazen sapıttığım zamanlarda yediklerime bakıyorum ve diyorum ki.ben bu halde olmayı hakediyorum :( kendimi zayıf bir insan gibi düşünüp onun kadar yemeğe telkin ediyorum.56 kiloluk bi insansın gibi düşün ve ona göre ye. diyorum mesela.

Yorum Gönder