3 lahmacun bir diyet götürüyor mu hocam?

Selamlar
Dün diyetimin ilk günüydü.Gayet güzel sıfır kaçamak geçti.
Bugün de çok güzel geçiyordu ki,eşim eve lahmacun söyleyene kadar. 3 tane yedim yaa yuhh :(gerçi ufaktı lahmacunlar ama olsun sen bi haftadır alkali diyet araştır dur.Evet bütün bu şekerler karbonhidratlar çok sakıncalı çok kötü diye beynini doldur.Sonra gel lahmacun ye olcak iş mi? Ya gerçekten ilk defa ikinci günden kendimi koyverdim.Öncekinlerde gene bi hafta geçerdi en azından :D gündüz açlık sınırında  geçince oluyor bütün bunlar.öğlenden karnımı doyurmam lazım.
Ama durmak yok.Olsun yedim ama sonra temizlik yaptım bir sürü.Yarın misafirim var.Tatlı falan yaptım bakalım tutuciğim inşallah kendimi.

alkalik olalım biraz da.

Güzel bir pazar gününden herkese selamlar.

Zaman o kadar çabuk geçiyor ki yetişemiyorum hiç bir şeye.Bakıyorum haftalar geçmiş gitmiş.Benim diyet serüvenim de teee kurban bayramında bitmişti.Sonra diyet yaptığım söylenemez.Şu an 72 kiloyum.Geçtiğimiz haftalarda oruç tuttum borçlardan.Annemler geldi yedik içtik.Amaaan hep diyet hep diyet dedim azcik dinlendim.
Geçen gün Ayşegül Çoruhlu'nun alkali yaşamla ilgili kitaplarını aldım okudum.Bana çok mantıklı geldi.Dukandan neden korkmam gerektiğini öğrendim ve de mantıklı geldi.O yüzden dukan yapmayacağım.Çok üzgünüm bu yüzden.dukan'nın kemiklerden çaldığını idda ediyorlardı doktorlar.Sebebini ayşegül hanım açıklamış. Şöyle ki..protein ile oluşan asidik ortamı nötrlemek için vücut alkali minarellerini devreye sokuyormuş.En güzel kaynak da kemiklerimizmiş.Kötü beslenme yüzünden son zamanlarda gençlerde kemik erimesinin ortaya çıkmasının sebebi buymuş.Ki en yakın örnek annem.37 yaşında yanlış beslenmeden kemik erimesi başlamıştı kadında.Alkali diyet kafama yattı.Yarından tezi yok alkali damlamı alıp çantama atıyorum.
Mayıs sonuna kadar  kendime hedef koydum.Allah'ın izniyle 58 kilo olmak istiyorum.Spor ne zaman yapacağım hiç bilemiyorum.Sabah kızım en ufak sese uyanıyor.zaten 7 de kalkıyor.Okuldan gelince kızım kreşten gelene kadar 2 saat vaktim oluyor.onda da anca çarşı pazar alışveriş ve yemek işlerini sıkıştırıyorum.Bilemiyorum ama bi zaman yaratıcam inşallah.
Niye mayıs sonu bu arada.Kardeşçaağızımın düğünü olucak inşallah.netten bir iki elbise beğendim.

bu tarzı çok sevdim. buna benzer elbise arayışı içindeyim.bunun için zayıf olmak gerekiyor.