Ve başlıyoruz...

Herkese selamlar

Uzun zamandır,diyete başla boz tekrar başla boz laçkaya dönmüş aylardan sonra Şule'nin çağrısıyla tekrardan burdayım.Daha doğrusu okulların açılmasını bekliyordum zaten diyet için,güzel bir tevafuk oldu. Tekrardan grupça mpg ye başlıyoruz inşallah. MPG diyeti nedir ne değildir www.mevsimlerdenroma.blogspot.com a bakınız.

Defalarca diyete başla boz başla boz,kendime güvenimi yitirmişken dedim  ki; bunları yaşayan ve eninde sonunda bu işi başaran bir sürü kadın var.Bu işi bırakmıyorum elbette ben de bigün başarıcam.
Zaten eğer böyle zayıflayamasam da bi şekilde dikkat ettiğimden kilo almıyordum.Mesela son 3 haftadır allah ne verdiyse yiyorum ve yatıyorum  ve kimbilir kaç kilo aldım.En azından kilomu koruyorum.Yapı itibariyle kilo almaya müsait olduğumdan ve duygusal yeme bozukluğum olduğundan ömrüm boyunca dikkat etmem gereğini kabullendim bi şekilde.
3 haftadır şişmanladım diye pişman değilim şuan niyeyse :D  Obez olmadım nihayetinde. Allahın izniyle yarından itibaren başlayıp hızla gelen kiloları hızla yollicam inşallah.
Her zayıflama hikayesinin zorlu ve şişman geçen ilk günü-ilk haftası- ilk ayı var.Sabretmek çok önemli bu yüzden.Mehtap Hanımın dediği gibi ilk gün sabrediyoruz ikinci gün bırakmıyoruz 4. gün alışıyoruz.
Beni şu program çok motive ediyor sizinle de paylaşayım;



Başka bölümleri de var.bu insanlar kadar şişman değiliz çok şükür ve onlar bile sabredip sağlıklı insan boyutlarına ulaşmışlar.

Spor yapmadığım zaman zayıflayamadığımı farkettim bu arada.Onca koşturmanın arasında kendime vakit bulacağım inşallah.
Mayısın sonuna kadar en az bi on kilo vermek istiyorum.
Sabah 6 da kalkıp leslie ile başlamayı düşünüyorum yavaştan.Okuldan gelince koşu bandı ve zumba.
İlk ay bu şekilde devam edicem.İkinci ay yavaştan jillian micheals'a başlarım sabahları.Okuldan gelince gene koşu bandı ve zumba..Okuldan geldiğim saatler opsiyonlu saatler.Bazen misafirim gelebiliyor,o yüzden sabahları mutlaka spor yapmak istiyorum.
3. ay da gene bu şekilde inşallah.Baktım kilo vermeler yavaşlıyor.Araya dukanı da sokarım :D İki gün sp 2 gün ps şeklinde 4 günlük protein detoksu yapabilirim. 3. ayda.

bu süre içinde bu sefer hep olumlu düşünücem.her seferinde karamsarlıkla başlıyorum çünkü.daha pozitif bakıcam.Her şey kendi isteğim dahilinde.Bahane mazeret yok.Kendi elimle ağzıma tıkıyorum kabonhidratları.Kimse elimi kolumu bağlayıp ağzıma tıkmıyor.

Hadi bakalım hepimize kolay gelsin.

5 yorum:

Sulemcafe dedi ki...

Senide aramizda görmek cok güzel.

Ben bu zumbayi beceremedim,bir yerde denemistim.Ritm bozuklugu var bende Galiba :)
Hedefler süper,kolay gelsin.
Hedefler

Sulemcafe dedi ki...

Bu arada canim farkettimde,izledigin bloglarda Cafemblog. yoookkk!
Ekleyiversen reklamimiz olurdu :))))

Anadiyo dedi ki...

yaa cidden baktım ama nerden ekleyebileceğimi göremedim ki.nasıl eklicem sen bana söyler misin :) iki de bir bakıyorum blogunuza zaten motive olmak için.

Sulemcafe dedi ki...

Valla bende bilsem bizim Bloga bunu düsünüyorumda.Bizim blogun herseyini terazim hazirlamïsti,hic yardimci olamayacâgim.Bir bilene sormak lazim canim.
Biz hazira konmustuk oda simdi yazmiyor,durum vahim.

Sulemcafe dedi ki...

Bloggerden yardim eden olurmu acep?

Yorum Gönder