neye niyet nasıl kısmet?

Herkese merhabalar,

Niye bu kadar geç yazı yayınladığımın farkında değilsinizdir çünkü şu bloğu takip eden bi allahın kulu yok maalesef.Neyse niyet ünlü olmak değil tabiki.
Peki nedir niyet?

1.Şu genç yaşımda orta yaşlı hanım görüntüsünden kurtulmak.
2."Evlendi çocuk yaptı kendini saldı" damgasından kurtulup, "Bebek'te bebeğiyle üç beş tur atan çıtır anne" moduna geçmek.
3.Eşimle evleneli 2 sene oldu adam karamsarlığa kapılmasın bu kilolardan.Evliliğimizin en güzel yıllarını şişko geçirmemek.
4.İleride şeker hastalığı riskinden ve şekerin metabolizmada oluşturacağı tüm hastalıklardan kendi çapımda korunmak.Tedbir bizden takdir Allah'tan nihayetinde.
5.Günlük aktivitelerde rahata ermek.Kiloluyken taşıdığınız kilo sizi yoruyor dostlarım.Dizlerim bile ağrıyor bazen.Babaannem gibi bacaklarıma zeytinyağı sürmeme az kaldı.
6.Kendi zevkimi kıyafetlerime yansıtmak tabiki.Biliyorsunuz ki şişmanlara göre bi tarz yok.Gerçekçi olalım.Gidin bakın büyük bedenlere hangisi güzel allassen.

Bütün bunları içime sindireli çok oluyor.Ama bi türlü tam manasıyla harekete geçemiyordum.geçtiğimiz ay ne yaptığımı anlatayım size. 15 gün jillian micheals'ın 30 günde incel programını denedim. Gerçekten sıkılaştığımı hissettim ama bu durum kiloma yansımadı çünkü "amaann spor yapıyorum yakıyorum yi gitsin!" dedim.Sonra ki hafta anam geldi.Rahata erdim yedim yedim.O hafta kızımın doğum günüydü.Yediklerimden dolayı yaptığım spor boşa gitti tabi.Üstüne kilo da aldım. 73 olan kilom 76.5 a fırladı bu süre zarfında.Kızımın doğumgününden bi gün önce kendime doğumgünü için kıyafet almak istedim.42 beden bi elbise denedim.Yan yağlarım burdayız diye bağırıyorlardı.Göbeğim ise kendi özgürlüğünü ilan etmiş,güneş etrafında dönmeye hazirdı.Elbiseden vazgeçtim.Etek bluz kombini denemek istedim. Ama hepsi düdük gibi oldu dostlarım tam anlamıyla düdük yani.Çok üzüldüm ve de geçtiğimiz pazartesi sıkı bi diyete başladım hayırlısıyla.
Pazartesiden itibaren yaptığım diyet sonucu bugün 75 kiloyum.Bugün 5. günüm. Ne yaptığımı anlatayım.Menülerimi hatılamıyorum ama hergün 30 dk yürüyüş,30 dk jillian micheals 6week6pack programını yapıyorum.Sadece perşeembe oruç tuttuğum için spor yapmadım.Haftasonu bozmam inş.
Hadi bakalım artık hep buradayım hergün menülerle birlikte.

0 yorum:

Yorum Gönder