Detoks 2. gün

Herkese günaydınlaar.
Dün detoks günümün birinci günüydü ve de iyi geçti diyebilirim.Bİ iki ufak kaçamağım oldu bayılmamak için.Hala emziriyorum ondan sanırım akşam kendimi iyi hissetmedim.Toplamda yaptığım kaçamak bir kaç kraker,bir kaç tane küp patates yemeğinkilerden,iki kaşık bulgur pilavı..Gerisi hep uydum hep uydum.Ya o kadar çok yiyorken birden katı bir yasağa girmek de zor gelmiş olabilir şimdi bana.Ama ayranın tadı güzel en azından .Balkabağı çorbası gibi  değil.Töbe yarabbim.nimet nimet..
Bugün daha dikkatli olucim ve de tam gaz devam.Mayıs çıkmadan 70 haziran sonu 65 olsun ne süper olur.ramazanda kilo veririm zaten ben hep.Ay hadi inşallah.
Sabah da külçe gibi kalktım yaa.Resmen kendimi sürüdüm kızım uyanmadan rahat kahvaltı yapim diye zorrla kalktım.Neyse ki şuan kahvaltımı yapabildim.Bugün spor niyetine ev temizliği yapıcam bakalım.
Hadi o zaman görüşürüz canlar.sizi Beyonce'un kaçışan tavuklar gibi dansettiği şarkısıylan başbaşa bırakıyorum.kıs kıs kıss çok komik yaa çok güldüm ben izlerken.Ama bi izleyin aynı kaçışan tavuklar gibi dansetmiyorlar mı?Yani kareografi çok kötü bence.

7 yorum:

Adsız dedi ki...

Büsracigim,
Büyük laptopta videoyu gösteriyor,AMA calismiyor.
Sebebide GEMA nin telif haklari nedeniyle Almanyada gösterimi yasakmis.ipadde sanirim o Programm yüklü degilmis zaten olsada yine oynatamayacaktim,yazik oldu.Genede seyredenler zevkini cikarsin.Sule

Adsız dedi ki...

şule
GEMA NE OLA Kİ
büşra kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş hesabı ben bu beyoncemuş rihannaymış bunlara gıcığım bi de ben madonna severim
bide nasıl oluyo da ramazan da kilo veriyosun ben alırım kesin
nuray

Anadiyo dedi ki...

ayy tüh neyse Şule'cim kısmet diyelim artık.fizy mizy deneriz sonra :D

nuray ben de gıcığım onlara metalci geçmişim var benim.komik geldi de dansları ondan şey ettim :D ama madonnayı severim ben de.madonna forever.
ramazanda sahurda hafif kahvaltılık yiyoruz.sonra uyumuyorum iki saat midem rahatsız olmasın diye.tv ye internete falan bakıyorum sahurdan sonra bi iki saat.sonra uyuyorum.çok da uyuyamadan kalkıyorum.kendimi iyi hissediyorsam yürüyüş yapıyorum leslie falan.akşam da normal yiyorum.abartmadan yiyorum.3 kilo falan veriyorum.

Adsız dedi ki...

Nuraycigim ,
GEMA,bir kurum ve sanatcilarin Almanyadaki müzik haklarini koruyup,youtube konan Videolari takip ediyor.Biryönden iyi sanatcilar icin ama bizim Icin kötü.Eskisi gibi dinleyemiyoruz sarkilari.Bu Almanya icin gecerli diger ülkelerde nasil bimiyorum.

Adsız dedi ki...

Büsra Bende Metallica severim,cross Trainer ile spor yaparken sürekli dinlerim.Yoksa cekilmiyor ,müziksiz.Sule

Adsız dedi ki...

Bu Arada Ramazan hakkinda düsüncemi söylüm.Ben genelde hic Kilo almam ama vermemde .
Gegen sene biraz degisti.kilo verdim.ramazanla beraber
calismayada baslamistim,iftarda bol Su icince fazla yiyememistim. birkac senedir esim oruc
tutamiyor,saglik problemleri yüzünden.Iftara cok cesit yapmiyorum ziyan olmasin diye.Bazen bir corba,salatada yetiyor.Cok Sade Yani.bakiyorumda nerdeyse Mehtabin listesi gibi.:)
Zaten fazla gösterisli masalar ramazanin felsefesine ters düsüyorbence.orucluykende severim yemek bloglarini gezmeyi ve yasiririm o iftar sofralarini görünce cok abartili ve cok müsrifce bulurum.

Ama aklinizda bulunsun belki görmemissinizdir.Mehtabin ramazana özel listeside bar.:)sule

Anadiyo dedi ki...

aa ben bi bakayım o listelere iyi oldu öğrendiğim :)
biz de misafir yoksa normal her zamanki gibi oluyor sofra.ama illaki pide oluyor sofrada ekstra.normalde akşamları ekmek yemiyoruz.
geçen ramazan kızımız ufaktı gerçi hala büyümüş sayılmaz :D o yüzden iftar davetlerine gidemedik,iftara da kimseyi davet edemedim.öylre olunca abartı sofralar olmadı.kızımın uyku saati iftar saatine denk geliyordu.iftarda bize bi yedirtmiyordu,sürekli bağırıyordu sandalyesinde.iftarı burnumuzdan getirip sonra da uyuyordu :D bu sene de aynısı olur muhtemelen.yani daha uyumlu artık sofrada oyalanıyor ama uyku saati gelmiş oluyor iftar vaktine.bakalım ramazan ola hayrola :)o zamana laftan daha çok anlar belki.

Yorum Gönder